Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site
 

 


 
Go Back   Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site > Second Generation Toyota Yaris Main Rooms > Regional Forums > UK
  The Tire Rack

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-24-2016, 07:17 PM   #1
Yaris 04
I've made a post!
 
Drives: 2004 toyota yaris vvti 1.3
Join Date: Dec 2016
Location: England
Posts: 1
Indicators and hazard lights not working!! Help!

Hi, i have a 04 toyota yaris and today 2 brake lights had gone so i replaced the right one with no issues, then on the left hand side i dripped the bulb and socket down that side bit and had to fish it out with a plastic stick and duct tape lol anyways since doing this and fiddling about my indicators do not work on either side or my hazard lighs and they do not show up on my dash as being on either, the park light and brake does not work on the left either but all is fine on the right minus the indicators , also when locking the car nothing flashes luke usual when locking , confused as to what could have happened please any advice would be helpful as xmas is tomorrow so cant get fixed. Thankyou
Yaris 04 is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2016, 10:33 PM   #2
KimmoKekki
 
KimmoKekki's Avatar
 
Drives: Yaris T-Sport
Join Date: Nov 2016
Location: Finland
Posts: 158
You have buikd a short circuit when changing bulb !
Take that new bulb away and check whats wrong in there ...
and ofcourse change new fuses on broken ones !
KimmoKekki is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:18 AM.




YarisWorld
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.