Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site
 

 


 
Go Back   Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site > Second Generation Toyota Yaris Main Rooms > Regional Forums > Middle East
  The Tire Rack

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2015, 05:55 AM   #1
basharalezze
 
Drives: yaris sedan 2008
Join Date: Jan 2015
Location: iraq
Posts: 9
my problem has not solution

my problem is input speed sensor turbine dont send signal to the computer and the result is the fourth speed not found .... can any help me

Last edited by basharalezze; 07-17-2015 at 08:16 AM.
basharalezze is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2015, 09:01 AM   #2
CTScott
ULTIMATE
 
CTScott's Avatar
 
Drives: 09 5dr LB, 2x 08 3dr LB
Join Date: Oct 2008
Location: USA, CT
Posts: 13,460
Have you replaced the turbine sensor? If you did and you are still seeing the same error code, then the transmission is slipping.
CTScott is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2015, 11:51 AM   #3
basharalezze
 
Drives: yaris sedan 2008
Join Date: Jan 2015
Location: iraq
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by CTScott View Post
Have you replaced the turbine sensor? If you did and you are still seeing the same error code, then the transmission is slipping.
thank you . but do you think the reason is computer of car
basharalezze is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2015, 12:10 PM   #4
CTScott
ULTIMATE
 
CTScott's Avatar
 
Drives: 09 5dr LB, 2x 08 3dr LB
Join Date: Oct 2008
Location: USA, CT
Posts: 13,460
The computer could be the issue, but the sensor or the internals of the transmission are far more likely to be the problem.
CTScott is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help: dealer might not be able to fix window problem (2012 Yaris) matti Third Gen Yaris General Discussion 5 01-31-2013 11:37 PM
Car Race/IDLE/initial speed Problem mamun22s DIY / Maintenance / Service 0 08-28-2012 06:29 AM
Problem with electronic door lock new-yaris-owner In Car Entertainment + Electronics (audio / video / alarm) 7 08-05-2012 05:12 PM
HID flickering problem - DRL fog - Problem solved. IllusionX Cosmetic Modifications (Exterior/Interior) 9 10-01-2009 06:37 PM
Brake problem 1saneguy General Yaris / Vitz Discussion 15 11-24-2008 04:56 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:21 PM.




YarisWorld
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.