Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site
 

 


 
Go Back   Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site > Technical Forums > DIY / Maintenance / Service
  The Tire Rack

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-08-2017, 05:46 AM   #1
Thaiyaris
 
Drives: Yaris 1.5
Join Date: Jun 2016
Location: Bangkok
Posts: 5
Abs sensor problems

Hi guys , it's now been a long 4 months of no speedo no o/d gear and abs light on .
First happened when I had a blowout on the motorway , the abs sensor cable was cut by the tire .

So far changed the sensor twice , changed the abs control module , of course Che Ked the fuses .

All I can think of now is an open circuit checked from the sensor that was replaced to the control module all seems fine .

I can't find where the wiring goes after this point

Any help greatly appreciated.

Thanks
Thaiyaris is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First Generation Vitz ABS Issue Owais Yunus DIY / Maintenance / Service 0 10-29-2016 11:14 AM
ABS !!! wassimusa DIY / Maintenance / Service 3 06-03-2016 07:15 AM
Noise From ABS when Braking + ABS & (!) Light On - Please Help Chris Jackson DIY / Maintenance / Service 2 04-23-2016 12:00 AM
ABS brakes / Would you buy a Yaris without them? 3cyltrbo General Yaris / Vitz Discussion 74 03-26-2011 08:21 PM
What's with ABS? jgag123 Canada 11 01-01-2009 07:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:08 AM.




YarisWorld
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.