Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site
 

 


 
Go Back   Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site > Marketplace > Items for Sale by private party
  The Tire Rack

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2015, 06:25 AM   #55
CTScott
ULTIMATE
 
CTScott's Avatar
 
Drives: 09 5dr LB, 2x 08 3dr LB
Join Date: Oct 2008
Location: USA, CT
Posts: 13,456
Quote:
Originally Posted by RWJC View Post
Scott, the 2014 LE I have, has just the speedo and I have ABS. What are my options to use to get one with a tach or go digital?
I am not sure if the 3rd gens come with digital clusters in any other markets. For getting a tach you would need to track down a same vintage cluster from a junkyard.
CTScott is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 09:28 PM   #56
maximtr
Recovered from Hell
 
Drives: 2010 Yaris
Join Date: Apr 2015
Location: MD-VA
Posts: 7
Is it possible to replace US 2010 yaris 2D hatch (cluster without odometer but with miles) for cluster with tachometer and miles???

Last edited by maximtr; 06-03-2015 at 09:30 PM. Reason: grammar
maximtr is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2015, 09:38 PM   #57
CTScott
ULTIMATE
 
CTScott's Avatar
 
Drives: 09 5dr LB, 2x 08 3dr LB
Join Date: Oct 2008
Location: USA, CT
Posts: 13,456
Quote:
Originally Posted by maximtr View Post
Is it possible to replace US 2010 yaris 2D hatch (cluster without odometer but with miles) for cluster with tachometer and miles???
Yes. As long as it is a hatchback cluster and comparably equipped (ABS, TRAC, etc), you can replace one of the same vintage with one of the same vintage with tach.
CTScott is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2015, 06:31 PM   #58
maximtr
Recovered from Hell
 
Drives: 2010 Yaris
Join Date: Apr 2015
Location: MD-VA
Posts: 7
thanks.
maximtr is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2015, 01:26 AM   #59
maximtr
Recovered from Hell
 
Drives: 2010 Yaris
Join Date: Apr 2015
Location: MD-VA
Posts: 7
Guys. Can somebody help me to find exact part number of cluster with tachometer for my US 2010 2D hatch Toyota Yaris. Thanks.
maximtr is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2015, 08:35 PM   #60
bazman
 
Drives: yaris
Join Date: Jan 2015
Location: fife
Posts: 7
Hi ctScott

I have seen your love and totally love . i am from Scotland uk.

Could u please help me out as i would like to change leds on my yaris as well.

I am not sure how to change colour for vdf display (thats where fuel, mileages and clock is displayed) want to cha ge that too crom orange to white please.

I would totally appropriate your help i am nust really stuck on this. My email is shehbaz_kdy@yahoo.co.uk

Thanks in advance.

Baz
bazman is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2015, 09:39 PM   #61
CrankyOldMan
2ZR swap. DO IT! Ask how!
 
CrankyOldMan's Avatar
 
Drives: 09 Meteoric Metallic HB
Join Date: Feb 2011
Location: West Michigan
Posts: 1,874
The only way to change the color of a VFD is to add a filter over the front of it. The VFD is green by default.
CrankyOldMan is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2016, 09:52 AM   #62
geojoking
 
Drives: Yaris 1.4 D-4D
Join Date: Nov 2008
Location: Romania
Posts: 4
Sorry to UP an old thread, but I was wondering if anyone has a DIY guide for replacing these lights. The other one in the forum does not have any images, they've expired.
geojoking is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2016, 04:13 PM   #63
invader166
Pumpman
 
Drives: 2018 Mazda 3 GT Sport
Join Date: Dec 2014
Location: Langley, BC
Posts: 432
I'm interested in replacing these lights as well since I just installed a new headunit with blue lighting, and all my interior lights are orange/amber.

I can probably figure out how to change them myself, but have no idea which bulbs i need.
__________________
Also drives: 2017 Kia Soul EX+

"I would rather loose by a mile in a car I built myself, then win by an inch in a car that was built for me." - Moog
invader166 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2017, 01:38 PM   #64
vivalaflam
Enthusiast
 
vivalaflam's Avatar
 
Drives: 07 Yaris HB 1.3 (EU)
Join Date: Nov 2014
Location: Greece
Posts: 169
Sorry to UP this old thread but since it's a sticky, I'd like to say that anyone who wants a led change for the digital cluster (2nd gen) and is located in Greece or in a nearby country, can PM me as I now have the equipment to do this service in this area.

Here's mine finished.
Attached Images
File Type: jpg IMG_20170317_195743.jpg (194.7 KB, 69 views)
__________________
Cheers, George.
vivalaflam is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2017, 08:34 PM   #65
ern-diz
 
ern-diz's Avatar
 
Drives: 2007 Liftback
Join Date: Sep 2007
Location: CA all day
Posts: 3,158
__________________
Vader Helmet on Instagram

Vader Helmet on Wheelwell

#TeamWheelwell #ForTheBuild
ern-diz is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
change, cluster led, color, speedometer, tach

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTD: ECM, Instrument Cluster, Headrests, Quarter window chrisjaldin Willing to Buy by private party 8 09-02-2011 11:12 PM
Cruise Control - 07/08 Sedan - Instrument Cluster CB900F2 DIY / Maintenance / Service 4 02-23-2011 08:03 AM
Sedan Instrument Cluster to LB Instrument Cluster Malaya1221 Cosmetic Modifications (Exterior/Interior) 2 12-02-2008 11:05 PM
Instrument Cluster Swap thepaidtraveler Cosmetic Modifications (Exterior/Interior) 28 11-24-2008 10:53 AM
instrument cluster swap S -> LB elo79 Performance Modifications 1 12-21-2006 11:22 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:31 AM.




YarisWorld
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.