Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site

Go Back   Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site > Second Generation Toyota Yaris Main Rooms > Regional Forums > Europe (continental)
  The Tire Rack

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-28-2009, 10:06 AM   #1
orheen
Banned

Drives: Toyota Yaris Terra 1.0 2008
Benim yağ değişim zamanı gene geldi. Haftasonu gidip yağ değiştiricem bakalım nekadar bayılıcam.

Buranın resimlerine bayılıyorum ya çok eğlenceliler :) Diğer forumlara türkçe mi yazıyorsunuz yoksa ingilizce mi? Türkçe yazmak yasakmı acaba bilginiz varmı?
orheen is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2009, 11:48 AM   #2
guardiola

guardiola's Avatar

Drives: 2007 Yaris 1.3 M/M
Quote:
Originally Posted by orheen View Post
Benim yağ değişim zamanı gene geldi. Haftasonu gidip yağ değiştiricem bakalım nekadar bayılıcam.

Buranın resimlerine bayılıyorum ya çok eğlenceliler :) Diğer forumlara türkçe mi yazıyorsunuz yoksa ingilizce mi? Türkçe yazmak yasakmı acaba bilginiz varmı?
en az bi 175 tl alırlar..10 bin bakım mı olacak??

valla diğer forumlara daha yazmadım ama yazarsam da ingilizce yazarım..

sonra türkler geldi forumun içine etti dedirtmeyelim
guardiola is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2009, 12:40 PM   #3
caş
caş

caş's Avatar

Drives: 1.3 Yaris HB, manual, 2008
Quote:
Originally Posted by orheen View Post

Solda caş'ın üzerine oku getirdiğinde "Find more posts by caş" yazsı beliriyor. Onu tıkladığında gönderilen mesajların dökümü çıkıyor.

Vallahi ben action olsun diye dört-beş yere mesaj gönderdim. Belki de ilk günlerin heyecanı ve hevesidir. Türkçe yazsak sakınca olmaz, ama kim okur?

Sevgili Orhan, senin Yaris kaç km'de? 20.000'de mi? Garanti süresi doldu mu? Ben 10.000 km'lik bakıma sanırım Haziranda falan götüreceğim. Şu anda 6.400 km civarında.

Sağlıcakla kal.
caş is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2009, 12:48 PM   #4
orheen
Banned

Drives: Toyota Yaris Terra 1.0 2008
Quote:
Originally Posted by caş View Post
Solda caş'ın üzerine oku getirdiğinde "Find more posts by caş" yazsı beliriyor. Onu tıkladığında gönderilen mesajların dökümü çıkıyor.

Vallahi ben action olsun diye dört-beş yere mesaj gönderdim. Belki de ilk günlerin heyecanı ve hevesidir. Türkçe yazsak sakınca olmaz, ama kim okur?

Sevgili Orhan, senin Yaris kaç km'de? 20.000'de mi? Garanti süresi doldu mu? Ben 10.000 km'lik bakıma sanırım Haziranda falan götüreceğim. Şu anda 6.400 km civarında.

Sağlıcakla kal.
Coşkun abi yazılarını okudum, ingilizcen baya iyimiş sanırım işte ingilizceni kullanıyorsun?

Benim araba 16 binde ama yağ değiştireli 8 ay oldu. o zaman 7 binde idi. Nolur nolmaz yağını değiştireyim diyorum 20 bin bakımını yaz başı yaptırıcam. Ben 10 bin bakımlarını ayrı yağ değişimlerini ayrı yaptırıyorum. 10 bini dolduramazsam 8 ayda bir değiştiricem garanti süresi dolana kadar. Sonra kendim değiştiricem.

Coşkun abi yazın arabanla bi güney turu yap sende. Şöyle çanakkaleden aşağıya doğru bi in izmir çeşme kuşadası didim bodrum marmaris datça fethiye kaş antalya bi yap bence Araba yol görsün

Ben yazın öyle bi uzun yol düşünüyorum şöyle bi 10 günlük sahil şeridi gezintisi kısmetse.

Halı saha maçına gidiyorum sonra görüşürüz
orheen is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules