![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
Drives: Toyota Yaris Terra 1.0 2008 Join Date: Dec 2008
|
Benim yağ değişim zamanı gene geldi. Haftasonu gidip yağ değiştiricem bakalım nekadar bayılıcam.
Buranın resimlerine bayılıyorum ya çok eğlenceliler :) Diğer forumlara türkçe mi yazıyorsunuz yoksa ingilizce mi? Türkçe yazmak yasakmı acaba bilginiz varmı? |
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() Drives: 2007 Yaris 1.3 M/M Join Date: Jan 2009
|
Quote:
valla diğer forumlara daha yazmadım ama yazarsam da ingilizce yazarım.. sonra türkler geldi forumun içine etti dedirtmeyelim
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
caş
Drives: 1.3 Yaris HB, manual, 2008 Join Date: Jan 2009
|
Quote:
Solda caş'ın üzerine oku getirdiğinde "Find more posts by caş" yazsı beliriyor. Onu tıkladığında gönderilen mesajların dökümü çıkıyor. Vallahi ben action olsun diye dört-beş yere mesaj gönderdim. Belki de ilk günlerin heyecanı ve hevesidir. Türkçe yazsak sakınca olmaz, ama kim okur? ![]() Sevgili Orhan, senin Yaris kaç km'de? 20.000'de mi? Garanti süresi doldu mu? Ben 10.000 km'lik bakıma sanırım Haziranda falan götüreceğim. Şu anda 6.400 km civarında.Sağlıcakla kal.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
Drives: Toyota Yaris Terra 1.0 2008 Join Date: Dec 2008
|
Quote:
Benim araba 16 binde ama yağ değiştireli 8 ay oldu. o zaman 7 binde idi. Nolur nolmaz yağını değiştireyim diyorum 20 bin bakımını yaz başı yaptırıcam. Ben 10 bin bakımlarını ayrı yağ değişimlerini ayrı yaptırıyorum. 10 bini dolduramazsam 8 ayda bir değiştiricem garanti süresi dolana kadar. Sonra kendim değiştiricem. Coşkun abi yazın arabanla bi güney turu yap sende. Şöyle çanakkaleden aşağıya doğru bi in izmir çeşme kuşadası didim bodrum marmaris datça fethiye kaş antalya bi yap bence ![]() Ben yazın öyle bi uzun yol düşünüyorum şöyle bi 10 günlük sahil şeridi gezintisi kısmetse. Halı saha maçına gidiyorum sonra görüşürüz
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|