Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site
 

 


 
Go Back   Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site > Technical Forums > Cosmetic Modifications (Exterior/Interior)
  The Tire Rack

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-06-2009, 01:00 PM   #1
Split
 
Drives: 2008 Yaris Sedan
Join Date: Oct 2008
Location: Edmonton
Posts: 395
HID Kit High-Beam Cluster Indicator Problem

I have done extensive searching and cannot find anyone with the same problem. I bought this kit:
http://www.retrosolutionsllc.com/ser...VERSION/Detail
Its a moving type dual bi-xenon H4 kit. It operates perfectly. I has a shield which reduces glare, and when you switch to high beams, something in the bulb moves and it shifts the light upwards.
The only problem is, the high-beam indicator light does not appear on the gauge cluster, which sometimes leads to forgetting that the highbeams are on, or turning them on by mistake and not realizing. Does anyone have any suggestions regarding this or have had a similar problem? I'm not sure how it works, but I have a feeling the highbeam wire actually powers a magnet that shifts the bulb, but i'm not certain, just speculating.
Split is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yaris sedan low and high beam jorizk DIY / Maintenance / Service 10 03-02-2010 09:49 AM
Xenon-Vision HID Conversion Kit - $120 Shipped/$160 Shipped for Slim Ballast phu@xenon-vision Sponsors Classifieds Area 8 03-06-2009 02:33 PM
Hi & Lo Beam HID Conversion Kit OgDogg Items for Sale by private party 0 11-11-2008 04:55 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:08 AM.




YarisWorld
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.