Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site
 

 


 
Go Back   Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site > Technical Forums > DIY / Maintenance / Service
  The Tire Rack

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-31-2020, 01:25 PM   #1
vinny121
 
Drives: 2007 Yaris Sedan
Join Date: Jan 2011
Location: NY
Posts: 25
Unhappy Cold start issue

Hey all,
My 165K Yaris doesn't want to start. When I turn the key, all I get is clicks, the engine doesn't make any noise. The 3yr old battery seems to be fine; it has 12.2 V. I checked OBD for codes and found none. Would anyone have any ideas on how to fix? Thanks for your help.
https://www.youtube.com/watch?v=3oRswndBVbM

Last edited by vinny121; 12-31-2020 at 01:30 PM. Reason: add video link
vinny121 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Intermittent Cranking No Start Yaris VVTi mystery continues. FASTTEC used. YarisVVTi2002 DIY / Maintenance / Service 2 09-16-2019 06:43 PM
no start: engine immobilizer random issues the_teach DIY / Maintenance / Service 4 04-13-2015 08:55 AM
New TSB - 2006-2015 Yaris Drive Belt Squeal Noise on Cold Start CTScott DIY / Maintenance / Service 12 03-24-2015 07:19 PM
yaris voltage issue yaris2010RS DIY / Maintenance / Service 11 12-29-2012 05:20 PM
Yaris sedan sputters after a cold start!! CT Scott pls help if you're out there!!!! tyrone_yaris DIY / Maintenance / Service 32 12-03-2012 03:00 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:18 AM.




YarisWorld
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.