Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site
 

 


 
Go Back   Toyota Yaris Forums - Ultimate Yaris Enthusiast Site > Technical Forums > In Car Entertainment + Electronics (audio / video / alarm)
  The Tire Rack

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-30-2007, 10:54 PM   #1
sanchez
vroooom!
 
sanchez's Avatar
 
Drives: 2007 yaris liftback
Join Date: Oct 2006
Location: orlando, fl.
Posts: 31
keyless question

sup guys dumb question i guess but if i have a yaris liftback ( 2007 us) with power windows and locks but no keyless can i add keyless to it? how much wold it cost? if i have a yaris remote can i program it it my car? just wondering any feedback is appreciated.

holla!
sanchez is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2007, 10:59 PM   #2
Black Yaris
der Zeck
 
Black Yaris's Avatar
 
Drives: '05 Audi A4 1.8t quattro
Join Date: Sep 2006
Location: Toledo, OH
Posts: 5,268
check this thread out
http://www.yarisworld.com/forums/sho...hlight=keyless
__________________
Black Yaris is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2008, 08:33 PM   #3
IllusionX
It's the illusion you see
 
Drives: 07 Yaris Sedan Aero
Join Date: Oct 2006
Location: Brossard, QC
Posts: 3,924
actually, blackyaris... don't quote me on this, it was like this in the echo, so i'm not sure about the yaris.

my echo 3doors hatchback did not come with power anything. i had looked over every possibilities, and turns out that my car was completely pre-wired (except for the hatch) for power door locks.. and later found out it was also for the factory keyless entry.

so.. off i went to buy all the needed OEM parts....need i say more?
IllusionX is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2008, 08:40 PM   #4
CTScott
ULTIMATE
 
CTScott's Avatar
 
Drives: 09 5dr LB, 2x 08 3dr LB
Join Date: Oct 2008
Location: USA, CT
Posts: 13,477
Quote:
Originally Posted by sanchez View Post
sup guys dumb question i guess but if i have a yaris liftback ( 2007 us) with power windows and locks but no keyless can i add keyless to it? how much wold it cost? if i have a yaris remote can i program it it my car? just wondering any feedback is appreciated.

holla!
As long as you don't have the engine immobilizer you can add an aftermarket system (for $50 or less plus install if you don't DIY). If your car does have the immobilizer add $40 to that. The Yaris remote won't do you any good unless you have an OEM keyless system installed, which would be much more expensive.
CTScott is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amplifier Watt Question....noob question hasher22 In Car Entertainment + Electronics (audio / video / alarm) 4 09-27-2007 03:59 PM
Aftermarket Keyless Entry - How does it affect the Warranty? aerock19 In Car Entertainment + Electronics (audio / video / alarm) 7 09-07-2007 02:11 PM
Remote Keyless Question ~ jaspie In Car Entertainment + Electronics (audio / video / alarm) 6 05-06-2007 08:48 AM
I want keyless entry!!! Lillydot General Yaris / Vitz Discussion 7 03-20-2007 10:46 PM
keyless entry question? punch General Yaris / Vitz Discussion 4 05-26-2006 12:46 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:04 PM.




YarisWorld
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.